Меню
Your Cart

Rider

Бразилски мъжки джапанки, мек гумен материал, сини, гъвкави, леки - 22212
ново
Производител: Rider
Изберете ежедневни мъжки джапанки от Rider, изработени от висококачествена мека PVC гума. Тези бразилски чехли в син цвят са идеални за летните дни благодарение на своята изключителна гъвкавост и удобство. С лента между пръстите за допълнителна стабилност и комфорт, те се отличават с височина на ход..
36.00лв.
Ежедневни мъжки джапанки, ароматизирани, гъвкави, леки, комбинация от цветове черно-бяло-синьо - 22210
ново
Производител: Rider
Изберете мъжки джапанки Rider от Бразилия, изработени от висококачествена и гъвкава гума. Ароматизирани и без алергени, те предлагат анатомичен дизайн и удобство за ежедневна употреба. Белият цвят на лентата между пръстите осигуряват стил и комфорт, докато печатът на стелката добавя допълнителен акц..
39.90лв.
Ергономични джапанки, висококачествен PVC материал, цялостно излети, лента между пръстите, тъмно сини, бразилски - 22220
ново
Производител: Rider
Анатомични мъжки джапанки Rider, изработени от висококачествена PVC гума. Тези джапанки са ароматизирани и без алергени, с цялостно излети дизайн. Оборудвани с лента между пръстите и мека стелка, те предлагат леко и комфортно ходило с височина 2 см отзад и 1.5 см в предната част. Тъмносиният цвят до..
49.90лв.
Ергономични мъжки чехли, гумени, леки, без алергени, черни, еластични, лента между пръстите - 22208
ново
Производител: Rider
Открийте удобството на бразилските мъжки джапанки Rider, създадени от висококачествена гума. Тези ежедневни и анатомични джапанки са ароматизирани и без алергени, осигурявайки комфорт през целия ден. С лента между пръстите и черен цвят, те са идеални за всеки ден, а печатът на стелката придава уника..
39.90лв.
Мъжки джапанки, ароматизирани, сини, гумени, цяла лента, ергономични, леки - 22211
ново
Производител: Rider
Анатомични мъжки джапанки, изработени от висококачествена гума. Тези бразилски джапанки с марка Rider са ароматизирани и изработени от антиалергенен материал. С ходило с височина 2.5 см отзад и 2 см в предната част, те предлагат мека стелка и цяла лента за допълнителен комфорт. Идеални за плажни усл..
52.90лв.
Мъжки джапанки, гъвкави, черни, олекотени, висококачествена PVC гума, лента между пръстите - 22213
ново
Производител: Rider
Джапанки Rider за мъже, перфектен избор за ежедневието във всяко време на годината. Тези черни чехли са снабдени с висококачествена мека PVC гума, която ги прави изключително гъвкави и удобни. С лента между пръстите за по-добра фиксация, те осигуряват комфорт и стабилност. Височината на ходилото е 2..
36.00лв.
Сини мъжки джапанки, без алергени, еластично ходило, олекотени, ежедневни, сини - 22209
ново
Производител: Rider
Подарете си комфорт с мъжките джапанки Rider от Бразилия. Изработени от висококачествена и гъвкава гума, те са ароматизирани и не съдържат алергени. Анатомичният им дизайн и лентата между пръстите ги правят перфектни за ежедневна употреба. Синият цвят и печатът на стелката добавят допълнителен стил ..
39.90лв.
Мъжки чехли, гъвкави, ергономични, сини, леки, бразилски, между пръстите - 21713
Изчерпан
Производител: Rider
Мъжки чехлис лента между пръста в предната част на бразилската марка Rider от висококачествено PVC, ароматизирано и несъдържащо диаметил фталат и никакви други алергени. Високото 2см ходило отзад е изключително леко и с отлични качества на гъвкавост и еластичност, което е гарант за мекота и удобство..
39.90лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)