Меню
Your Cart

Spesita

Домашни дамски чехли, топъл хастар, текстил с бродерия, цвят бордо, български, анатомични - 21740
ново
Производител: Spesita
Дамски домашни чехли от висококачествен текстилен материал и топъл ватиран хастар. Ходилото с височина 3.5 см отзад и 2 см напред е гъвкаво, еластично и устойчиво, лепени и шити за здравина. Подходящи за мокри помещения, предотвратяват пързаляне. Подарете комфорт и уют на Вас и Вашите близки с нашит..
33.90лв.
Ергономични мъжки чехли, камел, леки, гъвкави, текстилни, ватирани / Домашни чехли с повдигнато ходило - 21732
ново
Производител: Spesita
Наш български производител с отлично предложение за мъжки домашни чехли. Моделът се характеризира с:Леко и гъвкаво ходило с височина 3,5 см отзад и 2 см напред. Плавна извивка за мекота и опора. Текстилен материал с топъл ватиран хастар. Подарете си уют и комфорт с българските мъжки домашни чехли, п..
35.90лв.
Кожени дамски чехли, цвят бордо, български, леки, анатомични / Домашни чехли с повдигнато ходило - 21738
ново
Производител: Spesita
Дамски домашни чехли са нашето ново предложение от български производител. Моделът се характеризира с:Леко и гъвкаво ходило с височина 4.5 см отзад и 2 см напред. Извивката му гарантира мекота и оптимална подкрепа за стъпалото. Изработени са от висококачествена еко-кожа с топъл ватиран хастар за ком..
33.90лв.
Леки ергономични дамски чехли, топли, тъмносини, кожени, български / Домашни чехли с повдигнато ходило - 21739
ново
Производител: Spesita
Ново от български производител - дамски домашни чехли:Леко, гъвкаво и еластично ходило, високо отзад 4.5 см и 2 см в предната част. Извивката му следва стъпалото, гарантирайки мекота и опора. Подходящи за мокри помещения.Висококачествена еко-кожа в лицевата част и топъл ватиран хастар, предпазващ от..
33.90лв.
Мъжки домашни чехли, анатомични, леки, сини, еластични, топли - 21730
ново
Производител: Spesita
Мъжки анатомични домашни чехли с висококачествен текстилен материал и топъл ватиран хастар. Ходилото е удобно с височина 3.5 см отзад и 2 см отпред. Гъвкави и еластични с лепено и шито ходило, подходящи за употреба в мокри помещения. Подарете на себе си и на близките си комфорт и уют с нашите мъжки ..
35.90лв.
Мъжки ергономични домашни чехли, светлокафяви, еластични, олекотени - 21741
ново
Производител: Spesita
Представяме ви мъжки домашни чехли с анатомична форма и удобно ходило. С височина 3.5 см отзад и 2 см отпред, тези чехли са изключително гъвкави и еластични. Лепеното и шито ходило осигурява здравина и предотвратява пързаляне, правейки ги подходящи за мокри помещения.Този модел български мъжки домаш..
35.90лв.
Мъжки чехли, текстилни, топли, ергономично ходило, камел / Домашни чехли с повдигнато ходило - 21744
ново
Производител: Spesita
Мъжки домашни чехли със супер леко и гъвкаво ходило, височина 3,5 см отзад и 2 см платформа напред. Топъл ватиран хастар и висококачествен текстилен материал са използвани за да осигурят комфорт и топлина при носене. Подарете си уют с нашите мъжки чехли от български производител. Подходящи са за пер..
35.90лв.
Тъмнокафяви мъжки домашни чехли, топли, гъвкави, леки, български - 21731
ново
Производител: Spesita
Мъжки домашни чехли от висококачествен текстилен материал и ватиран хастар. Тяхното ходило с височина 3.5 см отзад и 2 см отпред предлага гъвкавост и еластичност. Лепено и шито за здравина, термокаучуковото ходило е идеално за мокри помещения. ..
35.90лв.
Черни мъжки чехли, леки, еластични, ватирани, български / Домашни чехли с повдигнато ходило - 21743
ново
Производител: Spesita
Усетете комфорта с мъжките домашни чехли от български производител. Леко и гъвкаво ходило, чиято височина е 3,5 см отзад и 2 см напред. Плавна извивка за мекота и опора допълва висококачественият текстилен материал, подплатен с топъл ватиран хастар. Подарете си уют с нашите чехли, подходящи за пране..
35.90лв.
Гъвкави мъжки домашни чехли, кафяви, олекотени, топли, български - 21728
ново
Производител: Spesita
Мъжки анатомични домашни чехли от висококачествен текстилен материал с ватиран хастар за да осигурява топлина. Ходилото предлага:Височина от 3 см отзад и 1 см отпред.Изключителна гъвкавост и еластичност.Здраво лепено и шито ходило.Изработено от термокаучук. Подходящо за мокри помещения.Подарете на с..
35.90лв.
Дамски анатомични домашни чехли, български, еластични, топли, леки, бежови - 21734
ново
Производител: Spesita
Дамски домашни чехли от български производител:Леко, гъвкаво и еластично ходило, височина 3см отзад и 1.5 см отпред, осигуряващо мекота и оптимална опора. Подходящи за мокри помещения.Изработени от висококачествен текстилен материал със здрава лицева част и топъл ватиран хастар, предпазващ от студ.П..
33.90лв.
Дамски домашни чехли, ватирани, леки, гъвкави, цвят бордо, български - 21733
ново
Производител: Spesita
Нови дамски домашни чехли от български производител:Леки, гъвкави и удобни с висока отзад платформа - 3см и 1.5 см отпред. Подходящи за мокри помещения.Изработени от здрав текстилен материал с ватиран хастар срещу студ.Подарете на себе си и на гостите си комфорт и уют с нашите домашни дамски чехли. ..
33.90лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)