Меню
Your Cart

Mercury

Производител: Mercury
Ортопедичните мъжки български чехли, тип сабо, се отличават с висококачествена естествена кожа в лицевата част. Естественият кожен хастар и стелка осигуряват защита от алергии, изпотяване и неприятна миризма, а ходилото е изключително леко, гъвкаво и еластично, с височина от 2.5 см отзад и 1.5 см в ..
96.00лв.
Производител: Mercury
Мъжки анатомични чехли с ленти между пръстите от доказан български производител изцяло от естествена кожа и естествен хастар. Високото отзад 3 см ходило е лепено и шито за здравина, с изключителна лекота и качество на гъвкавост и еластичност, което гарантира удобство и комфорт. Анатомичната кожена с..
89.00лв.
Шити черни чехли, български, мъжки, между пръста, еластични / Кожени чехли - 21520
Изчерпан
Производител: Mercury
Мъжки анатомични чехли с ленти между пръстите от доказан български производител, изцяло от естествена кожа и естествен хастар в черен цвят. Високото отзад 3 см ходило е лепено и шито за здравина, с изключителна лекота и качество на гъвкавост и еластичност, гарантиращо удобство и комфорт. Анатомичнат..
89.00лв.
Ергономични мъжки чехли, сини, български, еластични, класически / Кожени чехли - 21518
-30 % Изчерпан
Производител: Mercury
Ортопедични мъжки чехли /тип сабо/, произведени от доказана българска фирма, се отличават с висококачествена естествена кожа в лицевата част. Естественият кожен хастар и стелка предпазват от алергии, изпотяване и неприятна миризма. Високото отзад 3 см и 1.5 см в предната част ходило е изключително л..
89.00лв. 62.30лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)