Меню
Your Cart

Lee Cooper

Дамски джапанки в черен цвят, цяла лента с прозрачен ефект, анатомични - 21382
-22 %
Производител: Lee Cooper
Дамски джапанки в черен цвят са на разположение на тези, които търсят комфорт и стил. Чехлите са анатомични и гъвкави, като височина им отзад е 2.5 см, което ги прави леки и удобни за носене. Цялата лента при пръстите има прозрачен ефект, който добавя допълнителен шик и елегантност към тяхната визия..
33.00лв. 25.90лв.
Стилни розови дамски джапанки, полупрозрачна цяла лента, леки, анатомични - 21381
-22 %
Производител: Lee Cooper
Освежете визията си с тези стилни розови дамски джапанки.Цялата лента при пръстите е допълнена от прозрачен ефект, който добавя допълнителна изтънченост към външния вид на чехлите. Анатомичният дизайн и гъвкавото ходило правят тези джапанки максимално удобни, докато леката им конструкция е идеална з..
33.00лв. 25.90лв.
Мъжки червени джапанки, еластични, олекотени, анатомични, английски - 21379
-18 %
Производител: Lee Cooper
Новите мъжки джапанки са наистина впечатляващи!Изработени от висококачествен PVC материал, те осигуряват максимална здравина и издръжливост. Гъвкавото и еластично ходило е с височина отзад 2.5 см. Тези джапанки плавно следват формата на стъпалото, за да гарантират мекота и оптимална опора при всяка ..
33.00лв. 27.00лв.
Стилн мъжки джапанки, черни, гъвкави, леки, ергономични, английски - 21380
-18 %
Производител: Lee Cooper
Тези мъжки джапанки са перфектният избор за тези, които търсят комфорт и качество на достъпна цена. Изработени са от висококачествен PVC материал в лицевата част, който осигурява здравина и издръжливост на обувките. Анатомичното ходило е изключително леко, гъвкаво и еластично с височина отзад 2.5 см..
33.00лв. 27.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)