Меню
Your Cart

Мъжки чехли

Мъжки чехли от естествена кожа, ортопедични, затворени, домашни, антомични, за баня, кожени. Качествени и евтини мъжки чехли онлайн до големи номера.

Кожени мъжки чехли, естествена кожа, велкро лепенка, черни, анатомични - 22233
ново
Производител: Турция
Ортопедични мъжки чехли тип "сабо", произведени от утвърден турски производител, предлагащи следните характеристики:Лицева част: Изработена от висококачествена естествена кожа в елегантен черен цвят.Вътрешна част: Естествен кожен хастар и стелка, които предпазват от алергии, контролират изпотяването..
69.00лв.
Мъжки черни чехли, естествена кожа, леки, гъвкави, анатомични - 22072
ново
Производител: Турция
Тези мъжки ортопедични чехли-сандали са изработени от естествена кожа и предлагат изключителен комфорт с тяхното гъвкаво ходило. Леки и удобни, те могат да се носят по два начина - като сандали и като чехли, което ги прави изключително функционални за всекидневна употреба. Цветът е стилен черен, под..
69.00лв.
Производител: България
Ортопедичните мъжки български чехли, тип сабо, се отличават с висококачествена естествена кожа в лицевата част. Естественият кожен хастар и стелка осигуряват защита от алергии, изпотяване и неприятна миризма, а ходилото е изключително леко, гъвкаво и еластично, с височина от 2.5 см отзад и 1.5 см в ..
96.00лв.
Производител: Турция
Анатомични мъжки чехли от висококачествена естествена кожа в лицевата част, с естествен кожен хастар, гарантиращ защита от алергии, изпотяване и неприятна миризма. Уникалното леко, гъвкаво и еластично ходило с височина от 3 см отзад и 1.5 см в предната част е с анатомична извивка, осигуряваща мекота..
114.00лв.
Черни мъжки чехли, гъвкави, естествена кожа, анатомични, подвижна каишка - 21704
-30 %
Производител: Турция
Анатомични мъжки чехли, изработени от висококачествени материали:Лицева част: Изработена от висококачествена естествена кожа.Вътрешна част: Естествен кожен хастар и стелка, които осигуряват защита от алергии, изпотяване и неприятна миризма.Ходило: Изключително леко, с FLEX система за отлична гъвкаво..
65.00лв. 45.50лв.
Мъжки ергономични чехли, естествена кожа, между пръста, турски / Кожени чехли - 21700
-15 %
Производител: Турция
Анатомичните мъжки чехли са изработени от висококачествена естествена кожа в лицевата част, което гарантира тяхната издръжливост и елегантен вид. Естественият кожен хастар е важен за комфорта, предпазвайки краката от алергии, изпотяване и неприятна миризма. Чехлите разполагат с изключително леко, гъ..
114.00лв. 97.00лв.
Производител: България
Мъжки анатомични чехли с ленти между пръстите от доказан български производител изцяло от естествена кожа и естествен хастар. Високото отзад 3 см ходило е лепено и шито за здравина, с изключителна лекота и качество на гъвкавост и еластичност, което гарантира удобство и комфорт. Анатомичната кожена с..
89.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)