Меню
Your Cart

Блог

19 апр. Топли домашни чехли и пантофи
admin 0 159
Търсите топли домашни чехли и пантофи?През зимата е добре краката ви да останат защитени и топли дълго време. Настинката заради студени крака е последното нещо, от което се нуждаете. Изборът на зимни ..
19 апр. Кой размер да избера за дамски пантофи?
0 141
Знаете ли, че 9 от 10 деца носят пантофи, които са им твърде малки? Това е резултат от проучване, проведено във Виенския медицински университет, по време на което са проучени  уличните обувки и пантоф..
21 юни Домашни пантофи от еко кожа: предимства и недостатъци на материала
0 260
Съвременната обувна индустрия е безкрайно поле за реализиране на най-смелите дизайнерски идеи, особено в среда, в която има толкова много нови материали. Една от тях е еко-кожа. През последните няколк..
03 юли Пантофи естествена кожа
0 491
Домашните пантофи от естествена кожа са се превърнали в един от основните елементи на елегантната  домашна визия както сред жените, така и сред мъжете. Изборът на добър чифт домашни чехли не отнема мн..
19 септ. Пантофи за бебе
admin 0 159
Как да изберем  пантофи за бебе или дете? Изборът на правилните и удобни  пантофи за бебето или детето е важна и доста сложна задача за всеки родител. В първите години, докато посещава ясла и градина,..
22 септ. Плюшени пантофи
0 333
Търсите зимни плюшени домашни пантофи  и чехли за момчета и момичета?Плюшени домашни пантофиСъвременните ултра удобни домашни чехли са чудесен продукт за студеното време, особено за мразовитите зимни ..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)