Меню
Your Cart

Доставка и плащане

Pantofi-bg.com доставя поръчките на своите клиенти с куриерска фирма Лео Експрес и Speedy. Доставката се осъществява в рамките на 1-3 дни, като куриера предоставя писмена или устна информация за датата и часа на връчване на пратката. Поръчки направени до 16:00 часа се изпращата на същия ден, а всички останали на следващия работен ден.

При покупка на стойност над 80 лв. доставката е безплатна за цялата страна. Цената за доставка на територията на България е фиксирана на 5.00 лв.

Доставката се извършва с куриер от 9:00 до 17:00 часа, а в събота до 13:00 часа.

При сума на поръчка под 12.99 лв. цена за доставка e 5.00 лв.

При връщане и подмяна на стока, доставката е за сметка на купувача.


Относно издаването на документи за продажбите / касови бележки:

В Наредба № H-18/2006г. на министерството на финансите е указано, че всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка, освен когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски паричен превод по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане пощенският оператор издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава касови бележки.