Меню
Your Cart

Полша

Производител: Полша
Детски пантофки с формата на пухкаво животинче, за радост на малчуганите. Моделът е изработен от качествен памучен текстил, който меко обгръща детското стъпало и осигурява комфорт по време на ходене...
26.00лв.
Ергономични джапанки, бели, еластични, леки, велкро закопчаване, юношески - 21506
ново
Производител: Полша
Представяме ви стилни ежедневни юношески джапанки в бяло с цяла лента, които се отличават със следните уникални характеристики:- Изключително леко, гъвкаво и еластично ходило с височина отзад от 2.5 см и отпред от 1.5 см.- Изработени от висококачествен PVC материал в лицевата част, гарантирайки тяхн..
20.00лв.
Юношески крокс, излят цялостно, еластичен, лек, подвижна стелка - 21491
ново
Производител: Полша
Юношески кроксове изработени от гъвкав EVA матерал и излети цели, което ги прави удобни за носене. Подвижната стелка осигурява допълнителен комфорт и осигурява мекота на стъпалото. Ходилото на чехлите е изключително еластично с височина от 5.5 см отзад и 3 см в предната част. Плавната извивка на ход..
25.00лв.
Юношески чехли, анатомична форма, велкро залепване, черни, леки, еластични - 21507
ново
Производител: Полша
Представяме ви ежедневни юношески джапанки в черен цвят с цяла лента, със следните особености:Изключително леко, гъвкаво и еластично ходило с височина отзад от 2.5 см и отпред от 1.5 см.Изработени от висококачествен материал от PVC в лицевата част.Лента с велкро закопчаване, което гарантира лесна ко..
20.00лв.
Гъвкави юношески джапанки, цяла лента, еластични, леки, зелени - 21512
ново
Производител: Полша
Анатомични юношески джапанки с цяла лента, изработени от PVC материал в синьо-зелен цвят. Ходилото им е с височина отзад 2,5 см и 1,5 см в предната част, като са леки, гъвкави и еластични за по-голям комфорт. Тези джапанки са подходящи за разходки на открито, на плажа или във влажни помещения. ..
18.00лв.
Производител: Полша
Ергономични юношески джапанки в черен цвят, изработени от висококачествен PVC материал. Моделът разполага със закопчаване чрез велкро лепенка, което позволява регулиране на ширината за перфектно прилягане. Ходилото им е с височина от 2,5 см отзад и 1,5 см в предната част, което в комбинация с гъвкав..
18.00лв.
Производител: Полша
Мъжки кроксове изработени от лек и еластичен EVA материал в син цвят и предлагат свобода на движение, комфорт и лекота. Чехлите разполагат с подвижна стелка, която осигурява допълнителен комфорт. Ходилото на чехлите е особено леко и еластично, с височина от 5 см отзад и 2.5 см в предната част. С тип..
25.00лв.
Лилави юношески джапанки, гумен материал, леки, гъвкави, анатомични - 21513
ново
Производител: Полша
Лилави юношески джапанки с цяла лента, изработени от висококачествен PVC материал. Анатомичното им ходило е с височина отзад 2.5 см и 1.5 см в предната част, като е изключително леко, гъвкаво и еластично. Тези джапанки са подходящи за разходка навън, на плажа или за ползване в мокри помещения. ..
18.00лв.
Производител: Полша
Класически мъжки кроксове, изработени от лек и еластичен EVA материал в черен цвят. Моделът предлага свобода на движение, комфорт и лекота. Джапанките разполагат с подвижна стелка, а ходилото им е особено леко и гъвкаво, с височина от 5 см отзад и 2.5 см в предната част. Кроксовете са изключително и..
25.00лв.
Сини юношески джапанки, ергономични, леки, гъвкави, велкро залепване - 21494
ново
Производител: Полша
Ергономични юношески джапанки изработени от висококачествен PVC материал в син цвят. Моделът разполага със закопчаване с велкро лепенка, което позволява регулиране на ширината за перфектно прилягане. Ходилото им е с височина отзад 2,5 см и 1,5 см в предната част, което в комбинация с гъвкавостта, ел..
18.00лв.
Черни юношески чехли-сандали, еластични, масажни, леки, крокс - 21498
ново
Производител: Полша
Представяме ви юношески кроксове, изработени от олекотен и еластичен материал EVA в черен цвят с ефект от пръски. Ходилото им се отличава с височина от 4 см отзад и 2.5 см в предната част, като е изключително леко и еластично. Масажните бодли по ходилото и плавната му извивка гарантират мекота и под..
20.00лв.
Юношески крокс, лек, гъвкав, черен, чехли-сандали, гумени - 21501
ново
Производител: Полша
Леки юношески кроксове изработени от мек и еластичен EVA материал в черен цвят. Моделът разполага с релефна стелка, която допълнително подобрява усещането за комфорт на стъпалото. Височината на ходилото отзад е 5,5 см, а в предната част - 3 см. Моделът може да се носи и като сандали, благодарение на..
22.00лв.
Показва 1 до 12 от 66 (6 страници)