Меню
Your Cart

Полша

Дамски сини джапанки, олекотени, гъвкави, ежедневни - 21685
-20 % Изчерпан
Производител: Полша
Сини дамски джапанки с цяла лента. Изработени са от PVC материал и са украсени с апликация от цветя върху стелката. Ходилото е олекотено, гъвкаво и еластично, с височина от 4 см отзад и 2,5 см в предната част. Тези джапанки са подходящи за разходки на открито, по плажа или за ползване в мокри помеще..
18.00лв. 14.40лв.
Производител: Полша
Юношески кроксове изработени от гъвкав EVA матерал и излети цели, което ги прави удобни за носене. Подвижната стелка осигурява допълнителен комфорт и осигурява мекота на стъпалото. Ходилото на чехлите е изключително еластично с височина от 5.5 см отзад и 3 см в предната част. Плавната извивка на ход..
25.00лв.
Производител: Полша
Леки юношески кроксове изработени от мек и еластичен EVA материал в черен цвят. Моделът разполага с релефна стелка, която допълнително подобрява усещането за комфорт на стъпалото. Височината на ходилото отзад е 5,5 см, а в предната част - 3 см. Моделът може да се носи и като сандали, благодарение на..
22.00лв.
Производител: Полша
Мъжки кроксове изработени от лек и еластичен EVA материал в син цвят и предлагат свобода на движение, комфорт и лекота. Чехлите разполагат с подвижна стелка, която осигурява допълнителен комфорт. Ходилото на чехлите е особено леко и еластично, с височина от 5 см отзад и 2.5 см в предната част. С тип..
25.00лв.
Производител: Полша
Мъжки чехли изработени от олекотен и еластичен EVA материал. Ходилото им е с височина от 4 см отзад и 2.5 см в предната част, като е изключително леко и еластично. Плавната извивка на ходилото гарантира мекота и опора за свода на стъпалото. Тези чехли /тип крокс/ са комфортни и издръжливи, не уморяв..
22.00лв.
Производител: Полша
Младежки кроксове в син цвят, изработени от гъвкав материал EVA, който ги прави удобни за носене. Подвижната стелка допълнително подобрява удобството и осигурява мекота на стъпалото. Ходилото на чехлите е изключително еластично, с височина от 5.5 см отзад и 3 см в предната част. Плавната извивка на ..
22.00лв.
Производител: Полша
Представяме ви юношески сини кроксове с ефект от пръски с пръскан ефект, изработени от олекотен и еластичен материал EVA. Ходилото им се отличава с височина от 4 см отзад и 2.5 см в предната част, като е изключително леко и гъвкаво. Масажните бодли по ходилото и плавната му извивка гаранти..
20.00лв.
Дамски чехли-сандали, крокс, леки, перфорация, бели, гъвкави - 21505
-20 %
Производител: Полша
Ефектни дамски кроксове с перфорация в горната част, изработени от мек и гъвкав EVA материал с дизайн на листа. Лекото и еластично ходило има височина отпред 2 см и 3,5 см в задната част. Плавната му извивка дава усещане за комфорт и стабилност на стъпалото. Моделът може да се ползва като чехли или ..
22.00лв. 17.60лв.
Ежедневен летен крокс, дамски, розов, EVA материал, олекотен - 20046
-20 %
Производител: Полша
Дамски гумени чехли, затворени при пръстите. Леки , меки и еластични. Изработени от Eva материал - микропореста гума, без мирис, водоустойчив, нетокстичен. Няма алергени. ..
20.00лв. 16.00лв.
Производител: Полша
Мъжки чехли изработени от олекотен и еластичен EVA материал. Ходилото им е с височина от 4 см отзад и 2.5 см в предната част, като е изключително леко и еластично. Плавната извивка и масажните бодли на ходилото гарантират комфорт, мекота и опора за свода на стъпалото. Тези чехли /тип крокс..
22.00лв.
Производител: Полша
Юношески крокове, вдъхновени от слънчевата енергия на свежо лято, обособена с принтове на цветя. Изработени са от EVA материал олекотени и еластични са. Ходилото с височина отзад 3 см и 1.5 в предната част е изключително леко и еластично, а плавната му извивка е гарант за мекота и опора за свода стъ..
19.00лв.
Производител: Полша
Дамски кроксове изработени от олекотен и еластичен EVA материал с перфорация в горната част. Ходилото им е изключително леко и еластично, с височина от 3.5 см отзад и 2 см в предната част, като плавната му извивка осигурява мекота и опора за свода на стъпалото. Тези чехли са удобни и много издръжлив..
22.00лв.
Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)